Beurspersoneel

Beurspersoneel op beurzen en evenementen

Goed beurspersoneel op beurzen of evenementen is een belangrijke toevoeging voor uw beursdeelname. Het is vaak erg kostbaar om op een opvallende manier aanwezig te zijn op een beurs. Om op beurzen en evenementen het juiste resultaat te bereiken is een enthousiaste beurs bemanning van groot belang. Er wordt veel aandacht besteed aan de aankleding, de juiste standafmetingen en het licht. Vaak wordt de inzet van beursbemanning “nog even” als laatste geregeld, terwijl dit juist het verschil kan maken. Monsterscore beslist in samenspraak met u welk profiel beursbemanning voor welk onderdeel zal worden ingezet. Denk hierbij aan de leeftijd, sexe, uitstraling en vaardigheden van het personeel.

Beurspersoneel van hostessbureau Monsterscore

Bij Monsterscore vindt u goed beurspersoneel die het werk leuk vindt en hard wil werken. Het is niet voor niets dat de hostessen van Monsterscore voor een groot deel bestaan uit medewerkers, die hun sporen hebben verdiend in de horeca. Onze standbemanning weet wat werken op een meerdaagse beurs inhoudt en is volledig ingesteld op veranderende situaties die tijdens de werkzaamheden kunnen voorkomen. Ze zijn daarom het perfecte aanspreekpunt voor uw potentiƫle klanten.

Inhuren van beurspersoneel voor uw beurs of evenement

Staat u op het punt om deel te gaan nemen aan een beurs of evenement? Zoekt u een geschikte partner voor het inhuren van beurspersoneel en wilt u een offerte aanvragen? Belt of mailt u dan met hostessbureau Monsterscore via +31 20 5800 982 of mail sales@monsterscore.nl. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen!

Deel via: