brandactivation

Brandactivation

Promotieteams inzetten via brand activation bureau Monsterscore?
brandactivation

Brand Activation

Promotieteam inzetten via brandactivationbureau Monsterscore?
brandactivation

Brandactivation

Promoteams inzetten via brandactivation bureau Monsterscore?

BrandactivationBrandactivation is het doel van fieldmarketing

Brandactivation is het doel dat met fieldmarketing kan worden bereikt en legt de focus op het ultieme doel van marketing: het stimuleren van het aankoopproces. Werd de term brandactivation voorheen vooral gebruikt om actiemarketing een hipper imago te geven, tegenwoordig begrijpen steeds meer marketeers dat je merken niet alleen bouwt met een sterke merkstrategie, maar dat een merk ook moet gaan leven. Op experience gerichte activiteiten moeten de consument over de streep trekken. Een merk dient tastbaar te worden, en vooral relevant en er moet dus gezorgd worden voor aansluiting bij de doelgroep.

brandactivation


Brandactivation krijgt plek in merkstrategie

Het verhaal is inmiddels bekend: traditionele advertising verliest aan impact, dus zoeken marketeers andere manieren en platforms voor hun boodschap. Brandactivation wordt daarbij steeds vaker ingezet als belangrijke troef of zelfs als speerpunt in de communicatiemix. Denk eens aan de brandactivations van Unox met de traditionele Nieuwjaarsduik of de DE’s Nationale Burendag, de Red Bull Air Races of het NK Mobieltjeswerpen van Hi.

brandactivation


Brandactivation successen

Aangemoedigd door de brandactivation successen van A-merkfabrikanten als Unilever en Douwe Egberts nemen steeds meer merken de stap richting brandactivation. Deze Adverteerders geven binnen hun organisatie dezelfde importantie aan brandactivation als aan brand management en het onderzoekspecialisme consumer insight. Brandactivation vergt dan ook enig marktonderzoek, want zonder dat consumer insight kun je brandactivation rondom je merk wel vergeten. Mystery shoppers, enqueteurs en storechecks kunnen daar weer bij helpen.

brandactivation


Op zoek naar goede brandactivation mogelijkheden?

Monsterscore wil u graag helpen bij het nadenken over ideeën, mogelijkheden en kosten van een brandactivationprogramma. Belt u gerust met onze sales-afdeling op +31 20 5800 981 of mail naar sales@monsterscore.nl

brandactivation