Fieldmarketing

Fieldmarketing

Fieldmarketing teams inzetten via promotiebureau Monsterscore?
Fieldmarketing

Field marketing

Promotieteams inzetten via promotiebureau Monsterscore?
Fieldmarketing

Fieldmarketingbureau Monsterscore

Promotieteam inzetten via fieldmarketing bureau Monsterscore?

FieldmarketingFieldmarketing: een below-the-line marketinginstrument

Fieldmarketing beslaat een breed scala aan activiteiten die of sales- of marketinggeoriënteerd zijn. Aan marketingzijde vinden we een reeks op ‘experience’ geënte instrumenten zoals sampling, promotieteams, mobiele affichage of eventmarketing. Meer op verkoop gerichte fieldmarketingactiviteiten zijn verkoopdemonstraties, merchandising, storechecks en outsourcing van verkoopkrachten.

fieldmarketing


Fieldmarketing is het neerzetten van een 1-op-1 merkbeleving

Fieldmarketing is een vorm van marketing met als uitgangspunt het neerzetten van een merkbeleving in een 1-op-1 situatie. Sterk gericht op het verhogen van de verkoop en verkrijgbaarheid van producten en diensten, houden fieldmarketeers zich dan ook veelal bezig met presentatie, promotie, activatie en verkoop. Deze professionele vorm van dienstverlening speelt zich af ‘in the field’: op straat, de winkelvloer, beurzen en congressen en overal waar producten of diensten worden aangeboden.

fieldmarketing


Fieldmarketing: marketing of uitvoering?

Een fieldmarketingbureau was voorheen vooral een uitvoerende partner bij het opzetten van promotie-acties. Naast de uitvoering van elders bedachte concepten, legt Monsterscore zich met een aantal andere fieldmarketingbureaus ook toe op een meer marketinggerichte aanpak. Zo kan Monsterscore op basis van een goede briefing fieldmarketingconcepten voor u bedenken op basis van de marketingstrategie erachter.

fieldmarketing


Zoekt u een fieldmarketingbureau?

Belt of mailt u dan eens met onze sales-afdeling voor een gratis en vrijblijvend fieldmarketingconsult op +31 20 5800 981 of sales@monsterscore.nl

fieldmarketing