flyering

Flyering

Promotieteams inzetten voor landelijke flyering?
flyering

Flyering

Flyers uitdelen via promotiebureau Monsterscore?
flyering

Flyering

Flyers verspreiden via promotiebedrijf Monsterscore?

FlyeringPromotieteams inzetten voor flyering?

Al meer dan een eeuw is flyering een tool die wordt gebruikt om mensen te bewegen naar een dichtbijgelegen winkel of gebeurtenis te gaan. Tegenwoordig is dat ook steeds vaker een website. Resultaat is echter niet gegarandeerd! Zaak is om ervoor te zorgen dat het niet blijft bij het zomaar uitdelen van een stukje papier. Wilt u met flyering de aandacht vangen, doelgericht en overtuigend te werk gaan? Goed nadenken over het hoe en wat van flyeren draagt in hoge mate bij aan het al dan niet slagen van uw flyeractie.

flyering


Flyering campagnes lokaal, regionaal of landelijk

Flyering kan voor flinke awareness zorgen en een met een uitgekiende ‘call-to-action’, kan het voor heel wat traffic zorgen. U kunt flyering via Promotiebureau Monsterscore overal inzetten waar u dat wilt. In elke regio beschikt Monsterscore over promotiemedewerkers, dus u kunt zowel lokaal, regionaal als landelijk flyeren. Onze back-office bekijkt vervolgens afhankelijk van de ingrediënten wat de meest slimme en efficiënte logistiek is om alles ter plaatse te krijgen.

flyering


Welke flyers het beste gebruiken voor flyering?

Het soort flyer is ook één van de sleutels tot het succes. Promotiebureau Monsterscore geeft u graag advies over de opmaak en het formaat van uw flyers. Wij kunnen de flyers bovendien ook voor u laten drukken tegen scherpe tarieven. En als dat moet ook razendsnel. Als u op dinsdag voor 10:00 uur het artwork in het goede format bij ons aanlevert, kunnen wij de flyers op vrijdag al gereed hebben en datzelfde weekend kunnen wij mogelijk al voor u het veld in voor de uitvoering van uw flyering campagne.

flyering


Flyering via professioneel promotiebureau?

Denkt u erover om flyering in te zetten via een professioneel promotiebureau? Informeert u dan gerust naar de kosten en de mogelijkheden van promotiebureau Monsterscore. Als snelheid is geboden kunt u het beste even bellen met +31 20 5800 981, maar u kunt natuurlijk ook een email sturen naar sales@monsterscore.nl. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.

flyering