• Monsterscore // Fieldmarketing
  • Turbinestraat 1 1014 AV Amsterdam
  • Tel: +31 (0)20-5800999
  • info@monsterscore.nl
  • NL NL
  • EN EN
  • DU DU
  • FR FR
+ 31 (0)20-5800999

Sampling

City Sampling in winkelcentra via promotiebureau Monsterscore?

Sampling

Huis-aan-Huis Sampling inzetten via promotiebureau Monsterscore?

Sampling

Instore Sampling inzetten via promotiebureau Monsterscore?

NieuwsGekoelde sampling, echt koud!

FRISdrank: het woord zegt het al, moet fris zijn. Daarvoor is het noodzakelijk dat samples echt koud worden aangeboden. Afgelopen zomer bleek maar weer dat dit niet voor elk promotiebureau is weggelegd. Teleurstellend voor de betreffende marketeer, want boven de 10°C verliest zijn product flink aan kwaliteit, smaak en beleving. Boven de 15°C wordt sampling zelfs pure anti-reclame …De frisdrank blikjes die Monsterscore uitdeelt zijn wél koud! 87% van onze blikjes zijn 5,9°C of kouder, 100% van alle samples zijn kouder dan 7°C.

gekoelde sampling


100% kwaliteitscontrole op samplingcampagnes

Promotiebureau Monsterscore controleert de kwaliteit van sampling en meet op elke locatie 3 keer per dag de exacte temperatuur van de uitgedeelde samples. Komt deze onverhoopt boven de 7 graden, wordt de sampling afgebroken. Middels deze 100%-controles garanderen wij dat gekoelde frisdrank ook écht koud is. Fris, lekker, verleidend. Ook bij een buitentemperatuur op locatie van boven de 30°C.

Ook afgelopen zomer hebben wij een flink aantal brandmarketeers van te koelen producten (frisdrank, zuivel, sappen) de gelegenheid gegeven bij onze frisdrank-samplings te komen kijken. Ze kregen vooraf Monsterscore’s koele samplemeter opgestuurd en werden uitgenodigd de proef op de som te komen nemen. Wij leveren op die manier graag hét bewijs dat ervaring, goede logistiek en strenge kwaliteitsbewaking tot perfect gekoelde sampling leiden. Wil jij dit ook controleren? Neem dan contact op met promotiebureau Monsterscore.

gekoelde sampling


Wilt u meer weten over gekoelde sampling?

Ben jij ook toe aan de professionele aanpak van promotiebureau Monsterscore en wil je van ons weten wat wij kunnen toevoegen aan jouw fieldmarketing plannen? Bel gerust met onze salesafdeling op telefoonnummer 020-5800981 of mail naar sales@monsterscore.nl

gekoelde sampling