• Monsterscore // Fieldmarketing
  • Turbinestraat 1 1014 AV Amsterdam
  • Tel: +31 (0)20-5800999
  • info@monsterscore.nl
  • NL NL
  • EN EN
  • DU DU
  • FR FR
+ 31 (0)20-5800999
Toonaangevende Hostessen Service in heel Nederland

Toonaangevende Hostessen Service in heel Nederland

Hostessbureau Monsterscore tilt hospitality en gastvrijheid naar het hoogste plan
Hostessen volgen onze eigen 'Hostess Academy'

Hostessen volgen onze eigen 'Hostess Academy'

En komen zo uitermate goed getraind voor de dag op uw beurs, event of bedrijf
Dedicated hostessen die het verschil maken

Dedicated hostessen die het verschil maken?

Neemt u gerust contact op hostessenbureau Monsterscore voor de mogelijkheden!

HostessenOp zoek naar hostessen?

Hostessen van Monsterscore zijn flexibel in te huren voor verschillende opdrachten op de vele locaties in Nederland en België. Hostessen worden vaak ingezet als assistentie op beurzen, bij promo-acties, op evenementen, congressen, bedrijfsevents, presentaties en tal van andere gelegenheden. Soms worden hostessen voor een dag ingehuurd, soms voor enkele weken: daar bent u volledig flexibel in. En wij zijn dat ook.

Hostessen vormen vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf of merk en aangezien u in alle drukte niet al die eerste indrukken zelf kunt afgeven is het van het allergrootste belang dat u bekwame hostessen inschakelt. Zij bepalen mede het succes van uw beurs of event.

Hostessen-inzet op beurzen


Eigen personeel inzetten of hostessen inhuren?

U kunt natuurlijk uw eigen medewerkers inzetten voor het uitvoeren van de taken die onze hostessen doorgaans tijdens een beurs of event uitvoeren. Maar als het goed is, zal het tijdens maar ook vlak na een beurs of event vaak extra druk zijn in uw bedrijf en heeft uw personeel daar al de handen vol aan. Vergist u zich ook niet in de drukte en de lange vaak opeenvolgende dagen die een beurs of event van u vraagt. Onze hostessen kunnen u geweldig assisteren, werk uit handen nemen en werken indien nodig van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Door de inzet van onze hostessen blijft u zelf fris en bent u niet gelijk na afloop van een beurs aan een paar dagen vakantie toe.

Hostessen-inzet op congressen


Hostessen zorgen voor professionele uitstraling

Hostessen kunnen een belangrijke pion zijn in uw marketingstrategie. Zij zorgen tijdens uw beurs of evenement voor de benodigde aantrekkingskracht. Hostessen stralen professionalisme uit. Klanten en prospects waarderen dit als zij ontvangen worden door zulke hostessen. Zij vertegenwoordigen u op een professionele en enthousiaste manier: zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf of merk.

Hostessen-inzet voor registratie


Hostessen van Monsterscore: het verschil

Representatieve, mooie en verzorgde hostessen met uitstraling trekken mensen aan. Erg nuttig voor het doel waarvoor u hostessen inhuurt. Monsterscore’s hostessen weten daarnaast echter ook van aanpakken.

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van ons eigen team van hostessen. Naast een goede uitstraling en goede beheersing van het Nederlands zijn zij meertalig, volgen zij een opleiding op minimaal hbo-niveau, leggen makkelijk contact, zijn klantvriendelijk en pro-actief.

Hostessen-inzet op uw stand


Hostessen inhuren?

Ervaring, brede inzetbaarheid, snel snappen wat er moet gebeuren en flexibiliteit kenmerken onze hostessen. Wilt u daar ook gebruik van maken, belt of mailt u dan met onze sales-afdeling op sales@monsterscore.nl of 020-5800981.

Hostessen-inzet voor garderobe>