• Monsterscore // Fieldmarketing
  • Turbinestraat 1 1014 AV Amsterdam
  • Tel: +31 (0)20-5800999
  • info@monsterscore.nl
  • NL NL
  • EN EN
  • DU DU
  • FR FR
+ 31 (0)20-5800999
Monsterscore's Hostesses Service

Monsterscore's Hostesses Service in heel Nederland

Hostessbureau Monsterscore tilt hospitality en gastvrijheid naar een hoger plan.
Hostesses en Top-personeel voor op uw beursstand

Hostesses en Top-personeel voor op uw beursstand?

Zet uw gastdames en/of gastheren dan in via hostess bureau Monsterscore.
Dedicated hostessen die het verschil maken

Dedicated hostesses die het verschil maken?

Neemt u gerust contact op hostessbureau Monsterscore voor de mogelijkheden!

HostessesHostesses op uw beurs of evenement

Geschikte hostesses op beurzen of evenementen zijn een belangrijke toevoeging voor uw beursdeelname. Zoekt u hostesses voor in de Jaarbeurs of een hostess in de RAI: bel onze hostess service! Op een opvallende manier aanwezig zijn op een beurs is vaak erg kostbaar. Op de meeste vak- en consumentenbeurzen wordt veel geïnvesteerd in zaken zoals aankleding en standplaats. Het succes valt of staat echter bijna altijd met de kwaliteiten (of juist de afwezigheid hiervan) van goede beursmedewerkers en/of hostesses.

hostesses


Hostesses inhuren bij Monsterscore?

Hostessbureau Monsterscore beslist in samenspraak met u welk profiel hostesses (qua leeftijd, sexe, uitstraling en vaardigheden) voor welke werkzaamheden zal worden ingezet. Monsterscore selecteert haar hostesses zorgvuldig: een hostess Jaarbeurs of hostess RAI moet er niet alleen maar representatief uitzien, maar ook van aanpakken weten!

hostesses


Enthousiaste hostesses en hosts

Geschikte hostesses. Mensen die het werk leuk vinden en ook hard willen werken. Het is niet voor niets dat het team van Monsterscore voor een groot deel bestaat uit personen, die hun sporen hebben verdiend in de horeca. Onze hostesses weten wat werken op een meerdaagse beurs inhoud en zijn volledig ingesteld op veranderende situaties die in de praktijk kunnen voorkomen.

hostesses


Offerte ontvangen voor hostesses?

U bent op zoek naar een hostessbureau voor de inzet van representatieve hostesses? Belt of mailt u dan met onze sales-afdeling op sales@monsterscore.nl of +31 20 5800981.

hostesses>