Hostesses

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van ons eigen team van hostessen. Naast een goede uitstraling en goede beheersing van het Nederlands zijn zij meertalig, volgen zij een opleiding op minimaal hbo-niveau, leggen makkelijk contact, zijn klantvriendelijk en pro-actief.

Hostesses vormen vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf of merk en aangezien u in alle drukte niet al die eerste indrukken zelf kunt afgeven, is het van het allergrootste belang dat u bekwame hostesses inschakelt. Een host of hostess bepaalt mede het succes van uw congres, beurs of event.

Bij Monsterscore vindt u deze geschikte hostesses. Representatieve, mooie en verzorgde hostessen met uitstraling trekken mensen aan. Mensen die het werk leuk vinden en ook hard willen werken. Het is niet voor niets dat het team van Monsterscore voor een groot deel bestaat uit personen die hun sporen hebben verdiend in de horeca. Onze hostesses weten wat werken op een meerdaagse beurs inhoud en zijn volledig ingesteld op veranderende situaties die in de praktijk kunnen voorkomen.

Offerte ontvangen voor het inhuren van hostesses?

Ruime ervaring, brede inzetbaarheid, snel snappen wat er moet gebeuren en flexibiliteit zijn de kenmerken van onze representatieve hostesses. Bent u op zoek naar een hostessbureau voor de inzet van representatieve hostesses? Belt of mailt u dan met onze sales-afdeling op sales@monsterscore.nl of +31 20 5800 982.

Deel via: