mobiel-billboard

Mobiel Billboard

Mobiel Billboard inzetten via promotiebureau Monsterscore?
mobiel-billboard

Mobiel Billboard

Moving Billboard inzetten via promotiebureau Monsterscore?
mobiel-billboard

Mobiel Billboard

Mobiele Billboards inzetten via promotiebureau Monsterscore?

Mobiel BillboardHet mobiele billboard heeft een groot netto bereik

Vaste billboards hebben zo hun tekortkomingen: omdat ze statisch zijn worden ze steeds gezien door een vast publiek dat er regelmatig passeert en onderzoek toont aan dat ze na enige tijd hun effectiviteit verliezen als ze meer onderdeel worden van de omgeving waarin ze staan. Daardoor moet de reclameboodschap constant gewisseld worden om effectief te blijven.

mobiele-billboard


Meer zichtbaarheid met het mobiele billboard

Monsterscore biedt u een oplossing om deze nadelen te ondervangen met haar mobiele billboard. Het mobiele billboard wordt dagelijks gezien door een wisselend publiek in vooraf bepaalde gebieden en verzekeren de adverteerder er daardoor van dat hun boodschap nieuw en effectief blijft gedurende de campagne. De full-colour uitingen op het mobiele billboard trekken de aandacht van mensen onderweg: automobilisten, treinreizigers en voetgangers in druk bevolkte gebieden en de drukke wegen in de randstad en daarbuiten. Het mobiele billboard van Monsterscore biedt u een voordelig en meetbaar instrument in elk gewenst gebied afgestemd op de doelmarkt van u als adverteerder.

mobiele-billboard


Mobiel billboard huren?

Mobiele billboards van Monsterscore behoren tot de modernste van de Benelux. Als u door middel van een mobiel billboard adverteert, is het belangrijk dat de materialen die worden gebruikt van topkwaliteit zijn. De mobiele billboards van Monsterscore zijn bovendien multifunctioneel en kunnen ook gebruikt worden als verkoopauto, samplewagen of podiumwagen. Het hoofddoel van een mobiel billboard is om voor zoveel mogelijk mensen te verschijnen en dat zo lang mogelijk.

mobiel billboard


U kunt uw mobiel billboard op 3 manieren inzetten

1. De bestuurder van een promobike, mobiel billboard of bijvoorbeeld onze promohopper kan een strikt vastgestelde route rijden als u dat wilt of hij krijgt een gebied toegewezen waarin hij non-stop rondrijdt.

2. Soms is het effectiever om de bestuurder bepaalde punten te geven waar hij zijn mobiel billboard of promobike zo prominent mogelijk neerzet. Bijvoorbeeld bij een rotonde, belangrijke uitvalsweg of daar waar het verkeer dagelijks vastloopt. Dat laatste is vooral effectief tijdens het spitsuur. Andere geschikte punten voor het neerzetten van uw mobiel billboard: de aanlooproute naar een event of winkelcentrum, bij stations of voorafgaand aan sportwedstrijden.

3. Meestal adviseren wij om de bestuurder een mix van beide te laten doen. Uw eigen input wordt daarbij uiteraard ook graag gebruikt.

mobiel billboard


Wat moet u doen voor uw eigen mobiel billboard

Voor uw eigen mobiel billboard hoeft u eigenlijk alleen het artwork aan te leveren: wij doen de rest! Op verzoek sturen wij u graag de specificaties voor de uiting en als u vragen heeft kunt u altijd even bellen met één van onze projectmanagers op +31 20 5800 999 of met onze sales-afdeling op +31 20 5800 981.

mobiel billboard>