Nieuws

Ook aan de kwaliteit van de posters doet Monsterscore geen concessies. De mobiele billboards worden bestickerd met gelamineerde uitingen, die er aan het einde van een campagne nog net zo uit zien als op dag 1, wat voor weer het ook is geweest tijdens de campagne. Monsterscore geeft hiervoor een keiharde garantie af: vindt u dat de uiting in kwaliteit is verminderd, wordt deze tijdens de campagne kosteloos opnieuw geproduceerd. Mobiele billboards horen er namelijk zó goed uit te zien, dat mensen hun hoofd ervoor omdraaien.

Ook zijn enkele mobiele billboards uitgerust met 3 zogenaamde ventkleppen, waardoor dit nog makkelijker is. Dit mobiel billboard is ook uit te rusten als een mobiele shop. Als extra mogelijkheden kan ook gewerkt worden met geluid, verlichting, koel- en vriesmodules in het mobiel billboard.

Realtime tracking van uw mobiele billboards

Alle mobiele billboards van Monsterscore zijn uitgerust met het allermodernste Realtime GPS-tracking systeem met realtime informatie over de zojuist gereden route, gereden snelheden, stops, tijden en huidige locatie. Dit niet alleen verantwoording achteraf: als adverteerder kunt u op elk gewenst moment de promoroute volgen en kijken wat er in een verstreken tijdvak is gebeurd.

Deel via: