Mobiele Billboards kunnen een mega-bereik hebben

Mobiele Billboards kunnen een mega-bereik hebben

Met één mobiel billboard in één campagneweek gemiddeld 400.000 mensen!
Presentatiewagens flexibel inzetbaar met veel mogelijkheden

Mobiele Presentatiewagens flexibel inzetbaar met veel mogelijkheden

Perfect voor roadshows, als mobiele infostand of andere promotie-tours!
Mobiele Billboards voor Sampling

Mobiele billboards kunnen ook voor sampling en als info-mobiel gebruikt worden

door de grote 'vent-klep' aan beide zijden van de mobiele billboards.
Mobiele Billboards met een frisse en moderne uitstraling

Mobiele Billboards met een frisse en moderne uitstraling

Promotiebureau Monsterscore rijdt met het nieuwste wagenpark van Mobiele Billboards.
Opvallende en functionele Promobikes

Onze Promobikes zijn niet alleen opvallend, maar ook erg functioneel

Ze kunnen bovendien worden meegenomen in onze Mobiele Billboards!

Mobiele BillboardsOp zoek naar mobiele billboards

Reclame op billboards is het snelst groeiende marketinginstrument als je online even buiten beschouwing laat. Alle grootste en meest bekende merken zijn gebouwd met tv-commercials, het gebruik van billboards en aanverwante reclame-instrumenten. Onderzoek van de Outdoor Advertising Association of America wijst uit hoeveel nadruk deze merken leggen op het gebruik van mobiele billboards in hun marketingmix.

Tijdens het onderzoek werd gedurende 4 maanden middels kleine camera’s vastgelegd hoeveel mensen er naar een billboard keken en hoe lang ze ernaar keken. In het onderzoek werden vaste billboards, busreclame en ook mobiele billboards meegenomen en de resultaten waren verbazingwekkend. Mobiele billboards kwamen als beste uit de bus. Er werd aldaar gemeten dat op een gemiddelde doordeweekse dag van 8 uren een dikke 100.000 mensen 3 seconden of langer naar de boodschap op een mobiel billboard keken. In het weekend was dat nog 15% meer.

In Nederland en België zijn er ongeveer 100 mobiele billboards in de markt. Dit alleen al betekent dat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. De relatieve exclusiviteit van het medium is enerzijds voor sommigen een reden om geen mobiel billboard in te zetten, maar anderzijds de ook reden dat ze zo goed werken voor die marketeers die dat wél doen. Kijk voor de 10 redenen waarom mobiele billboards beter presteert dan andere media hier: mobiele billboard.

Mobiele Billboards met ventluik


De kosten van mobiele billboards

Als u kijkt naar de kosten per contact zijn mobiele billboards zeer kostenefficiënt. In één campagneweek bereikt u per mobiel billboard gemiddeld 400.000 mensen. En dat tegen ongeveer € 0,005 per contact! Bovendien kunt u uw mobiele billboards precies daar inzetten, waar ze het meeste effect hebben. U kunt daarbij natuurlijk denken aan snelwegen en stations tijdens de spitsuren voor het bereiken van de zakelijke rijders en forenzen. U kunt uw mobiele billboards ook inzetten bij een evenement, druk winkelcentrum of juist daar waar uw concurrenten zich begeven.

Mobiele Billboards: in één campagneweek gemiddeld 400.000 mensen bereiken!


Uw eigen mobiele billboards inzetten?

Voor de actuele tarieven, pakketten en mogelijkheden van de inzet van uw mobiele billboards kunt u bellen met onze sales op +31 20 5800 981 of mailen naar sales@monsterscore.nl

Mobiele Billboards inzetbaar bij sampling-activiteiten>