Mobiele Billboards

Tijdens het onderzoek werd gedurende 4 maanden middels kleine camera’s vastgelegd hoeveel mensen er naar een billboard keken en hoe lang ze ernaar keken. In het onderzoek werden vaste billboards, busreclame en ook mobiele billboards meegenomen en de resultaten waren verbazingwekkend. Mobiele billboards kwamen als beste uit de bus. Er werd aldaar gemeten dat op een gemiddelde doordeweekse dag van 8 uren een dikke 100.000 mensen 3 seconden of langer naar de boodschap op een mobiel billboard keken. In het weekend was dat nog 15% meer.

In Nederland en België zijn er ongeveer 100 mobiele billboards in de markt. Dit alleen al betekent dat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. De relatieve exclusiviteit van het medium is enerzijds voor sommigen een reden om geen mobiel billboard in te zetten. Anderzijds is het ook de reden dat ze zo goed werken voor die marketeers die dat wél doen.

Monsterscore biedt u een oplossing om deze nadelen te ondervangen met haar mobiele billboard. Het mobiele billboard wordt dagelijks gezien door een wisselend publiek in vooraf bepaalde gebieden en verzekeren de adverteerder er daardoor van dat hun boodschap nieuw en effectief blijft gedurende de campagne. De full-colour uitingen op het mobiele billboard trekken de aandacht van mensen onderweg: automobilisten, treinreizigers en voetgangers in druk bevolkte gebieden en de drukke wegen in de randstad en daarbuiten. Het mobiele billboard van Monsterscore biedt u een voordelig en meetbaar instrument in elk gewenst gebied afgestemd op de doelmarkt van u als adverteerder.

U kunt uw mobiel billboard op 3 manieren inzetten

1. De bestuurder van een promobike, mobiel billboard of bijvoorbeeld onze promohopper kan een strikt vastgestelde route rijden als u dat wilt of hij krijgt een gebied toegewezen waarin hij non-stop rondrijdt.

2. Soms is het effectiever om de bestuurder bepaalde punten te geven waar hij zijn mobiel billboard of promobike zo prominent mogelijk neerzet. Bijvoorbeeld bij een rotonde, belangrijke uitvalsweg of daar waar het verkeer dagelijks vastloopt. Dat laatste is vooral effectief tijdens het spitsuur. Andere geschikte punten voor het neerzetten van uw mobiel billboard: de aanlooproute naar een event of winkelcentrum, bij stations of voorafgaand aan sportwedstrijden.

3. Meestal adviseren wij om de bestuurder een mix van beide te laten doen. Uw eigen input wordt daarbij uiteraard ook graag gebruikt.

Uw eigen mobiele billboards inzetten?

Voor uw eigen mobiel billboard hoeft u eigenlijk alleen het artwork aan te leveren: wij doen de rest! Op verzoek sturen wij u graag de specificaties voor de uiting. Voor de actuele tarieven, pakketten en mogelijkheden van de inzet van uw mobiele billboards kunt u bellen met onze sales op +31 20 5800 982 of mail naar sales@monsterscore.nl.

Deel via: