Onderzoek effectiviteit fieldmarketing

Welkom en leuk dat je geïnteresseerd bent in onze Effectiviteitsonderzoeken!

Middels deze demoversie willen wij graag laten zien op wat voor manier wij naar vrijwel al onze campagnes onderzoek (op maat) doen en hoe de resultaten vervolgens aan u worden gepresenteerd. Tijdens onze acties worden zo’n 600 – 1.000 ontvangers gevraagd mee te doen aan een online onderzoek, dat 2 tot 3 weken na een actie wordt uitgevoerd door Intomart GfK.

Gebruik online onderzoekstool

De resultaten zijn online in een innovatieve tool beschikbaar en kunnen op verschillende manieren worden bekeken:
-Na het openen van onderstaande link wordt de beginpagina van ons demo-onderzoek geopend.
-Door rechts bovenin de navigatiebalk te klikken op de button met de pijl, ga je steeds naar de eerstvolgende pagina. Op deze manier kan door het onderzoek heen worden gebladerd.
-Op de verschillende pagina’s kunnen resultaten worden uitgesplitst of kunnen er vergelijkingen worden gemaakt op leeftijd, geslacht of gezinssamenstelling. Door in de navigatiebalk verschillende variabelen aan te vinken is het mogelijk om significante verschillen te presenteren.

Onderzoek naar sampletassen

Met een dergelijk onderzoek krijgt u als adverteerder (eindelijk) inzicht in meetbaar gemaakte zaken als onder meer merk- en productherinnering, -gebruik, maar ook daadwerkelijke aankoop(intenties).

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben of hulp nodig hebben in de demoversie, aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Bekijk hier de demoversie

Deel via: