promoboys

Promoboys

Promoboys inzetten via promotiebureau Monsterscore?
promoboys

Promoboys

Promoboys inhuren bij promotie bureau Monsterscore?
promoboys

Promoboys

Promoboys of promogirls inzetten?

PromoboysPromoboys doen het goed bij mensen

Naast de promogirls kunt u bij Monsterscore ook beschikken over de diensten van de promoboys. In de promotieteams worden ze doorgaans gemengd ingezet. Promoboys zijn vooral veel gevraagd bij een vrouwelijke of jonge doelgroep. Zo worden op een evenement als de Libelle Zomerweek vrijwel uitsluitend onze promoboys ingezet voor de verschillende acties en promoties die worden georganiseerd voor de voornamelijk dames die op het event afkomen.


Het succes van promoboys

Met name voor onze promoboys geldt dat alleen een leuk voorkomen niet voldoende is. De promoboys moeten ook van aanpakken weten en zijn vaak inzetbaar bij evenementen en beurzen waar meestal wel het één en ander te sjouwen valt. Bij het opbouwen van stands en promotiesettings is het soms erg handig te kunnen beschikken over de hulp van onze promoboys. Maak daarom met hun inzet ook uw event of promotie tot een succes: zij staan graag voor u klaar.


Offerte ontvangen voor inzet promoboys?

Kunt u ook de hulp en promotionele vaardigheden van onze promoboys goed gebruiken? Wilt u graag een paar extra handen en voeten om alles snel op te bouwen of bent u gewoon op zoek naar een promo met mannelijke uitstraling? Vraag uw offerte voor onze promogirls en promoboys aan per email op sales@monsterscore.nl of bel voor meer informatie en mogelijkheden naar +31 20 5800 981.

>