promodame

Promotiedame

Promodames inzetten via promotiebureau Monsterscore?
promodame

Promodame

Promodame inhuren bij promotie bureau Monsterscore?
promodame

Promodame

Promo dame inzetten via promotiebedrijf Monsterscore?

PromodamePromodame genereert aandacht voor uw product of dienst

Daar begínt pas het werk van de promodame: een promogirl met een frisse, alerte uitstraling, duidelijk herkenbaar voor uw product of dienst. Promodames worden veel ingezet op beurzen, evenementen en ook gewoon rond een regulier verkooppunt met als doel de bezoekers naar uw stand of verkooppunt te leiden. Belangrijk dus dat uw promodame ook daadwerkelijk die aandacht weet te trekken. Monsterscore kan adviseren over de exacte aankleding van uw promotiedame om het effect in de setting waar zij actief zijn te optimaliseren.

promodame


Promodame zorgt voor extra verkoop

Dat converteren van die aandacht in een gang naar een verkoper (bijvoorbeeld op een vakbeurs) of naar een verkooppunt (zoals een telecomwinkel) is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de promotiewerkzaamheden van onze promodame. Ze kan mensen verleiden met een sample, flyer of andere boodschap en uiteindelijk afleveren bij uw eigen verkopers. Door ook gedurende de werkzaamheden regelmatig af te stemmen met de promoteams, wordt uiteindelijk het beste resultaat geboekt.

promodame


Promodames van Promotiebureau Monsterscore

Een promodame van Monsterscore wordt geselecteerd op die zo belangrijke uitstraling en er wordt gekeken of zij in staat is om eerst de aandacht te vangen en vervolgens die voorzet te geven. Uiteraard verzorgen wij op input van u een korte instructie, die de promodame heeft doorgenomen alvorens zij op locatie aan het werk gaat. Promodames van Monsterscore komen uit het gehele land en kunnen dus ook overal worden ingezet, zonder dat daarvoor eerst het halve land moet worden doorgereisd.

promotiedame


Offerte voor uw eigen promotiedame?

Samen bepalen wij graag met u het gewenste profiel van uw promodame alvorens wij een offerte maken. Wilt u ook gebruik maken van onze promogirls, neemt u dan contact op met onze sales afdeling op 020–5800981 of mail naar sales@monsterscore.nl

promodame