promogirls

Promogirls

Promogirls inzetten via promotiebureau Monsterscore?
promogirls

Promogirls

Promogirls inzetten via promotiebedrijf Monsterscore?
promogirls

Promogirls

Promogirls inzetten via promotie bureau Monsterscore?

PromogirlsPromogirls genereren aandacht voor uw product of dienst

Daar begínt pas het werk van de promogirls: promodames met een frisse, alerte uitstraling, duidelijk herkenbaar voor uw product of dienst. Promogirls worden veel ingezet op beurzen, evenementen en ook gewoon rond een regulier verkooppunt met als doel de bezoekers naar uw stand of verkooppunt te leiden. Belangrijk dus dat uw promogirl ook daadwerkelijk die aandacht weet te trekken. Monsterscore kan adviseren over de exacte aankleding van uw promogirls om het effect in de setting waar zij actief zijn te optimaliseren.

promogirls


Promogirls zorgen voor meer verkoop

Dat converteren van die aandacht in een gang naar een verkoper (bijvoorbeeld op een vakbeurs) of naar een verkooppunt (zoals een telecomwinkel) is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de promotiewerkzaamheden van onze promogirls. Ze kunnen mensen verleiden met een sample, flyer of andere boodschap en uiteindelijk afleveren bij uw eigen verkopers. Door ook gedurende de werkzaamheden regelmatig af te stemmen met de promotieteams, wordt uiteindelijk het beste resultaat geboekt.

promogirls


Promogirls van Promotiebureau Monsterscore

Een promogirl van Monsterscore wordt geselecteerd op die zo belangrijke uitstraling en er wordt gekeken of zij in staat is om eerst de aandacht te vangen en vervolgens die voorzet te geven. Uiteraard verzorgen wij op input van u een korte instructie, die de promodame heeft doorgenomen alvorens zij op locatie aan het werk gaat. Promogirls van Monsterscore komen uit het gehele land en kunnen dus ook overal worden ingezet, zonder dat daarvoor eerst het halve land moet worden doorgereisd.

promogirls


Offerte voor uw eigen promogirls?

Samen bepalen wij graag met u het gewenste profiel van uw promogirls alvorens wij een offerte maken. Wilt u ook gebruik maken van onze promoteams, neemt u dan contact op met onze sales afdeling op 020 – 58 00 981 of mail naar sales@monsterscore.nl

promogirls>