promotiebureau

Promotiebureau Monsterscore

Landelijk opererend fieldmarketingbureau
promotiebureau

Promotiebureau Monsterscore

Sampling en promotie acties in Nederland en Belgie
promotiebureau

Promotiebureau Monsterscore

Promotiebureau voor fieldmarketing campagnes

Promotiebureau MonsterscoreMeerwaarde van promotiebureau Monsterscore

Veel grote adverteerders geven er de voorkeur aan om te werken met een ervaren promotiebureau voor de promotieactiviteiten die zij een veelal vaste plaats hebben toebedeeld in hun communicatiemix. Dat is ook verstandig aangezien er vaak een hoop komt kijken bij de uitvoering van sampling en promoties, zoals promotieteams en winkeldemonstraties. U moet daarbij denken aan zaken als de vervaardiging van allerlei actiematerialen, vergunningen, instructie & training, de juiste logistieke oplossingen en degelijke rapportages inzake verkopen en contacten.

Maar ook voor verwachte of onverwachte zaken die optreden tijdens een campagne, het anticiperen daarop en de pragmatische oplossingen die vaak nodig zijn om snel verder te kunnen, moet u kunnen rekenen op de kennis van uw promotiebureau.

promotiebureau


De ervaring van promotiebureau Monsterscore

Juist omdat veel van bovengenoemde variabelen vaak onderling sterk met elkaar verbonden zijn en het één weer direct van invloed is op het ander, is het prettig als u kunt bouwen op de jarenlange ervaring van een promotiebureau als Monsterscore. Wij geven u dan ook graag het advies over wat wel werkt en wat niet: over de haalbaarheid van de inschattingen, het aantal contacten en de gekozen instrumenten. Daarvoor bent u aan het goede adres bij promotiebureau Monsterscore. Wij voeren al vele jaren denkbare en ondenkbare projecten uit voor honderden bekende en minder bekende producten en merken. De ervaring die wij hierbij als promotie bureau hebben opgedaan, stellen wij in dienst van u als marketeer. Daarbij is het natuurlijk erg prettig als een promotiebureau u dit soort zaken al voorafgaande aan een actie of campagne kan vertellen en niet pas als learnings achteraf.

promotiebureau


Samenwerken met promotiebureau Monsterscore?

Bent u ook toe aan de professionele aanpak van promotiebureau Monsterscore en wilt u van ons weten wat wij kunnen toevoegen aan uw sampling- en promotieplannen? Of heeft u wel eens kort nagedacht over wat sampling en promoties voor uw product of merk kunnen betekenen, maar bent u daar niet echt verder mee gekomen? Belt u dan eens met promotiebureau Monsterscore op +31 20 5800 981 of stuur een e-mail naar sales@monsterscore.nl

promotiebureau