promotiedames

Promotiedames

Promotiedames inzetten via promotiebureau Monsterscore?
promotiedames

Promotiedames

Promotiedames voor sampling, flyeren of productdemonstraties?
promotiedames

Promotiedames

Monsterscore werkt met promotiedames uit heel Nederland!

PromotiedamesPromotiedames trekken altijd de aandacht

Met hun frisse, alerte uitstraling zijn promotiedames duidelijk herkenbaar voor uw product of dienst. Vaak worden promotiedames ingezet op beurzen, evenementen maar ook gewoon rond een regulier verkooppunt met als doel de bezoekers naar uw stand of verkooppunt te leiden. Het is dus belangrijk dat uw promotiedames die aandacht ook écht weten te trekken. Monsterscore kan adviseren over de exacte aankleding van uw promotiedames om het effect in de setting waar zij actief zijn te optimaliseren..

promotiedames


Promotiedames voor de promotie van uw product

Het converteren van die aandacht in een gesprek met één van uw verkopers of in de entree in een verkooppunt is vaak de belangrijkste vervolgstap. De promotiedames kunnen mensen verleiden met een sample, flyer of andere boodschap. Ze kunnen ook al een triggerende uitleg geven over het product. Door ook gedurende de werkzaamheden regelmatig af te stemmen met de promotieteams, wordt uiteindelijk het beste resultaat geboekt.

promotiedames


De promotiedames van Monsterscore

Een promotiedame wordt geselecteerd op die zo belangrijke uitstraling. Er wordt gekeken of zij in staat is om die aandacht te vangen en vervolgens die voorzet te geven. Uiteraard verzorgen wij een korte instructie, die de promotiedames hebben doorgenomen alvorens zij op locatie aan het werk gaan. Promogirls van Monsterscore komen uit het gehele land en kunnen dus ook overal worden ingezet, zonder dat daarvoor eerst het halve land moet worden doorgereisd.

promotiedames


Offerte voor inzet van uw eigen promotiedames

Samen bepalen wij graag met u het gewenste profiel van uw promotiedames alvorens wij een offerte maken. Wilt u ook gebruik maken van onze promotiemedewerkers, neemt u dan contact op met onze sales afdeling op 020 – 58 00 981 of mail naar sales@monsterscore.nl

promotiedamesone>