promotieteam

Promotieteam

Promotieteam inzetten via promotiebureau Monsterscore?
promotieteam

Promotieteam

Promotieteams inzetten via promotiebureau Monsterscore?
promotieteam

Promotiebureau Monsterscore

Promotieteam inzetten via fieldmarketing bureau Monsterscore?

PromotieteamPromotieteam op maat voor uw product of merk

Een promotieteam loopt u vrijwel overal tegen het lijf: in winkelcentrums, beurzen en op events. Maar ook rondom winkels en rond het in/bij het openbaar vervoer. Productenen en dienstverleners proberen zo opvallend mogelijk voor de dag te komen en willen dat zeker ook terugzien in hun promotieteam. Of dat hem nu zit in de aankleding, het type, de uitstraling of het gedrag van het promotieteam, Monsterscore besteedt als geen ander promobureau al vele jaren haar tijd, energie en aandacht aan de werving en selectie van promotors voor haar promoteams.

promotieteam


Promotieteam van Monsterscore landelijk inzetbaar

Een promotieteam van Monsterscore kán niet alleen landelijk worden ingezet, de promotors komen óók uit het hele land. Dat maakt het voor onze klanten ook zo makkelijk als zij ergens lokaal een promotieteam in willen zetten. En voor de landelijke promotiecampagnes beschikt Monsterscore dus overal over voldoende promogirls en promoboys voor uw promotieteam.

promotieteam


De inzet van een promotieteam is effectief

De laatste jaren wordt (eindelijk) ook onderzoek gedaan naar de effecten van de inzet van het promotieteam. De resultaten zijn opmerkelijk positief. Als het gaat om opvallendheid (awareness), zijn er meer mensen die even hun pas inhouden bij het zien van promotieteams. Als het gaat om impact, blijft een dergelijke promotie doorgaans langer in herinnering dan reclame via andere media. Buiten dat kan een promotieteam zaken soms beter over het voetlicht brengen, dan dat met die andere media mogelijk is. Bijvoorbeeld als er iets uit te leggen valt of iets te ervaren, proeven, ruiken of voelen. Maar ook de positieve perceptieverandering is significant: 25 tot 60% van de mensen geeft aan dat productsampling of productdemonstraties hun mening over een product of merk in positieve zin heeft veranderd.

Bottomline zijn er natuurlijk de effecten op uw verkopen. Het promotieteam staat ‘live’ met uw beoogde klant: een promotor kan direct verwijzen naar een verkooppunt. Interactiviteit maakt het mogelijk dat promotors direct inspelen op een situatie.

promotieteam


Offerte voor uw eigen promotieteam?

Wilt u meer weten over de inzet van een promotieteam, over de effecten ervan? Bijvoorbeeld aan de hand van enkele uitgevoerde cases? Neemt u gerust contact op met onze salesafdeling op 020 – 58 00 981 of mail naar sales@monsterscore.nl

promotieteamone>