Promotieteams de speerpunt van uw marketing

Promotieteams kunnen de speerpunt vormen van uw marketing...

Maar dan moeten ze wél bestaan uit hele goede promotors!
Promotieteams die aansluiten bij uw merk

Promotieteams met promotors die qua profiel aansluiten bij uw merk...

Wij stellen telkens weer promotieteams met het passende profiel samen!
Promotieteams van promotiebureau Monsterscore

Promotieteams met mensen die weten wat promotie inhoudt...

Dát zijn de promotieteams van promotiebureau Monsterscore!
Promotieteams met aléén de allerbeste Promotors

Promotieteams met aléén de allerbeste Promotors...

Dát is één van de belangrijkste kernwaarden van Promoburo Monsterscore!

PromotieteamsPromotieteams op maat voor uw product of merk

Promotieteams zijn vaak te vinden op onder meer beurzen, evenementen, in winkelcentra rondom winkels en op stations. Adverteerders doen hun best om zo opvallend mogelijk voor de dag te komen en willen dat ook terugzien in hun promotieteam. Of dat hem nu zit in het profiel, de uitstraling, het gedrag of de aankleding van de promotieteams, Monsterscore besteedt als geen ander promotiebureau al vele jaren haar energie en aandacht aan de werving en selectie van promotors voor haar promotieteams.

Promotieteams Maggi


Promotieteams van Monsterscore werken landelijk

Promotieteams van Monsterscore kunnen niet alleen landelijk worden ingezet, zij komen ook uit het hele land. Dat maakt het voor onze klanten ook zo makkelijk als zij ergens lokaal een promotieteam willen inzetten. En voor grote landelijke promotiecampagnes beschikt Monsterscore zo per regio over voldoende promotors voor uw promoteams.

Promotieteams Nijmeegse Wandel-vierdaagse


De inzet van promotieteams is effectief

De laatste jaren wordt (eindelijk) ook onderzoek gedaan naar de effecten van de inzet van promotieteams. De resultaten zijn opmerkelijk positief. Als het gaat om opvallendheid (awareness), zijn er meer mensen die even hun pas inhouden bij het zien van een promoteam. Als het gaat om impact, blijft een dergelijke promotie doorgaans langer in herinnering dan reclame via andere media. Buiten dat kunnen promotieteams zaken soms beter over het voetlicht brengen, dan dat met die andere media mogelijk is. Bijvoorbeeld als er iets uit te leggen valt of iets te ervaren, proeven, ruiken of voelen. Maar ook de positieve perceptieverandering is significant: 25 tot 60% van de mensen geeft aan dat een sampling of instore demonstratie hun mening over een product of merk in positieve zin heeft veranderd.

Bottomline zijn er natuurlijk de effecten op uw verkopen. Promotieteams staan 1 op 1 met uw beoogde klant: een promotor kan direct verwijzen naar een verkooppunt. De interactiviteit maakt het mogelijk dat promotors direct inspelen op een situatie.

Promotieteams Tuc


Offerte voor uw eigen promotieteams?

Graag vertellen wij u meer over de inzet van een promotieteam, maar ook over de effecten ervan, bijvoorbeeld aan de hand van enkele uitgevoerde cases. Neemt u gerust contact op met onze sales afdeling op 020 – 58 00 981 of mail naar sales@monsterscore.nl

promotieteams