Promotieteams

Ook in en rondom openbaar vervoer komen dagelijks ontzettend veel mensen. Dit is dan ook de ideale locatie om de doelgroep aan te spreken. Sampling op stations is daarom de ideale manier om de doelgroep kennis te laten maken met uw product of dienst. Naast sampling is ook flyeren op stations een perfect promotiemiddel. Monsterscore besteedt als geen ander promotiebureau al vele jaren haar tijd, energie en aandacht aan de werving en selectie van promotors voor haar promotieteams. Onze promotors beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Bottomline zijn er natuurlijk de effecten op uw verkopen. Het promotieteam staat ‘live’ met uw beoogde klant: een promotor kan direct verwijzen naar een verkooppunt. Interactiviteit maakt het mogelijk dat promotors direct inspelen op een situatie.

Offerte voor uw eigen promotieteam?

Wilt u meer weten over de inzet van een promotieteam of over de effecten ervan, bijvoorbeeld aan de hand van enkele uitgevoerde cases? Of wil u een offerte aanvragen voor, omdat u uw eigen promotieteam wilt inhuren? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze sales afdeling op +31 20 5800 982 of mail naar sales@monsterscore.nl.

Deel via: