sales-promotions

Sales Promotions

Sales promotions campagne via promotiebureau Monsterscore?
sales-promotions

Sales promotion campagne?

Promotieteams inzetten voor sales promotions?
sales-promotions

Sales promotion

Sales Promotions Bureau Monsterscore

Sales promotionsSales promotions zijn vaak gericht op korte termijn

Sales promotions zijn vaak gericht op de zogenaamde ‘korte klap’ door het beïnvloeden van het (aankoop)gedrag van mensen. Door tijdelijk de verhoudingen binnen de communicatiemix te veranderen probeert de marketeer met sales promotions in eerste instantie de resultaten (bijvoorbeeld verkoop) een snelle impuls te geven. Dit gebeurt bijvoorbeeld vaak door de waarde te verhogen en/of de prijs te verlagen en vaak worden daarbij ook fieldmarketinginstrumenten ingezet. U kunt daarbij denken aan product-sampling, instore demonstraties en merchandising.

sales-promotions


Sales promotions hebben ook effect op langere termijn

Vaak wijken de sales promotions af van de lange termijn strategie, sales promotions kunnen echter ook heel goed bijdragen aan de omzet van uw producten en diensten op de lange termijn. Zo kunnen goed opgezette winkeldemonstraties niet alleen direct een veelvoud van de normale weekomzet genereren. Er zijn aanwijzingen en onderzoeken die uitwijzen dat er jaren later nog steeds meetbare effecten zijn in de vorm van nieuwe kopers die ooit door de demo in aanraking zijn gekomen met een bepaald product of dienst en nog steeds kopen. Datzelfde geldt voor street sampling.

sales-promotions


Promotiebureau Monsterscore in sales promotions

Monsterscore kan u op het gebied van ontwikkelen van sales promotion concepten en voor de uitvoering daarvan van dienst zijn. Ons promotiebureau richt sinds jaar en dag op het onderscheidend neerzetten van een resultaatgerichte sales promotions zowel binnen bestaande infrastructuur als daarbuiten.

sales-promotions


Geïnteresseerd in het effect van sales promotions?

Als u als marketeer geïnteresseerd bent in de effecten van sales promotions, vertellen wij u daar graag meer over. Belt u dan met +31 20 5800 981 of mail sales@monsterscore.nl

sales-promotions