Veel gestelde vragen

Moet ik voor elke promotieactie eerst naar Amsterdam toe reizen om daar het promotiemateriaal op te halen?

Nee, de afdeling logistiek van Monsterscore draagt hier de zorg voor en als promotiemedewerker vertrek je meteen van huis naar werklocatie.

Binnen hoeveel dagen wordt mijn salaris uitbetaald?

Een van de grootste voordelen van werken voor Monsterscore is dat het salaris supersnel wordt uitbetaald. Zodra de uren gedeclareerd worden heb je als promotiemedewerker na maximaal 7 werkdagen je salaris op je rekening.

Ik woon en studeer doordeweeks in Groningen maar ben soms in het weekend bij mijn ouders in Tilburg, is dit een probleem?

Nee, Monsterscore heeft een landelijke planning. Daardoor kan je in verschillende regio’s aan de slag. Dus je kunt als promotor dan in het weekend in de regio van je ouders maar ook in je eigen regio aan de slag.

Ik woon niet in de randstad, krijg ik dan wel genoeg werk aangeboden?

Hoe zit het met mijn reistijd en kosten?

Bij Monsterscore wordt er altijd een deel van de reiskosten vergoed en in de meeste gevallen ontvang je als promotiemedewerker ook nog eens reistijd in je netto-tarief.

Ik ben ouder dan 30 jaar, kan ik alsnog solliciteren bij Monsterscore?

Monsterscore heeft verschillende soorten klussen. Voor sommige klussen worden medewerkers ingepland die meer levenservaring hebben. Voor ons bestand zijn we hard op zoek naar medewerkers die binnen dat profiel passen.

Wanneer hoor ik iets nadat ik online heb gesolliciteerd?

Er wordt binnen maximaal een week contact met je opgenomen nadat je het selectieformulier hebt ingevuld.

Ik heb nog meer vragen. Aan wie kan ik deze stellen?

Indien je nog een vraag hebt die hierboven niet tussenstaat mag je altijd een mail sturen naar werving@monsterscore.nl